Sorry, but you do not have permission to view this content.

 

Main Menu

  • Pastikan anda klik¬† “Close Kitchen View” setiap kali anda sudah habis berniaga (Jika tidak, stall anda akan sentiasa ONLINE dan customer boleh membelinya)
  • Set OFF jika ingin stall anda OFFLINE
  • Set ON – Pickup Only jika ingin stall anda ONLINE tapi hanya Pickup di stall
  • Set ON – Pickup & Delivery jika ingin stall anda ONLINE dengan rider sekali